روغن آرگان مراکشی برند روشان Argan Oil by Roshun company


از 0 امتیاز ثبت شده

این روز ها اگر سری به سالن های زیبایی زده باشید حتماً نام روغن آرگان (Argan oil) را شنیده اید. اثرات شگرف روغن آرگان در بهبود و ارتقاء سلامت و زیبایی اندام های بدن بخصوص افزایش درخشندگی و زیبایی پوست و مو که در محافل بانوان مورد بحث است واقعاً یک شعار نیست.

نوع فروش:
واحد کالا:
موجودی انبار:
تعداد فروش این کالا تا کنون:
ضمانت خرید و پرداخت امن بومی بازار:
در صورت عدم مطابقت کالای تحویل شده به خریدار با مشخصات نوشته شده در سایت, کلیه هزینه های پرداخت شده به حساب خریدار برگشت خواهد شد.
قیمت:
1,950,000 ریـال
تخفیف:50,000 ریـال
قیمت برای شما: 1,900,000 ریـال
تعــداد:
1
فروشنده طلایی
میانگین امتیاز خریداران:
  • نام فروشگاه: نیک کالا
  • تاریخ شروع به کار در بومی بازار: ۱۵ اسفند ۱۳۹۷
  • تعداد فروش تا کنون: 10 مورد
  • تعداد کالاهای موجود فروشنده: 4 مورد
  • موقعیت مکانی: خراسان رضوی - مشهد
  • نظرات کاربران در مورد این فروشنده: مشاهده ...
آخرین نظرات در خصوص این فروشنده:

مقدمه

این روز ها اگر سری به سالن های زیبایی زده باشید حتماً نام روغن آرگان (Argan oil) را شنیده اید. اثرات شگرف روغن آرگان در بهبود و ارتقاء سلامت و زیبایی اندام های بدن بخصوص افزایش درخشندگی و زیبایی پوست و مو که در محافل بانوان مورد بحث است واقعاً یک شعار نیست. روغن آرگان اگر شماره یک محصولات زیبایی نباشد بی شک در زمره بهترین های محصولات آرایشی و بهداشتی طبیعی امروزی بشمار می رود. تنها کافیست این روغن را یک بار امتحان کنید و از نتایج حیرت آن به وجد آیید. هر روغنی گیاهی عرضه شده حتی در زیباترین بسته بندی ها، روغن آرگان نیست. اگر مایل هستید بدانید روغن آرگان چیست و با فواید و خواص بی نظیر آن برای مراقبت از پوست، مو و یا حتی ناخن ها آشنا شوید با ما در ادامه همراه باشید، تا دانش و مهارت خرید مطمعن و استفاده صحیح از روغن آرگان اصل را به بحث بگذاریم.


پرسش:
توسط: مدیر بومی بازار
۱۵ فروردین ۱۳۹۹ - ساعت ۰۰:۳۹:۰۱

روزی بسته عنوانی از Haire یعنی مو نوشته شده
آیا این روغن فقط برای مو هست؟
پاسخ توسط: نیک کالا

این روغن حتی در مصرف خوراکی نیز استفاده می شود. همونطور که روی بسته نوشته شده در لطافت و درخشندگی مو تاثیر فراوانی دارد و همجنین در طراوت و شادابی و ترمیم پوست از آن استفاده می شود. حتی در ترکیبات ساخت صابون نیز استفاد دارد همانطور که ذکر شد از این روغن برای کلیه مصارف آرایشی و بهداشتی استفاده می شود

  • (103) فروشنده تعداد کل فروشندگان تا کنون:
  • (709) مشتری تعداد کاربران سایت تا کنون:
  • (505 ) مورد تعداد کل سفارشات موفق تا کنون: